Σχετικά Με Εμάς

 

To Photo icon είναι μία επιχείρηση παροχής υπηρεσιών στους τομείς φωτογραφίας και εικόνας. Η λεπτομέρεια, η διαφορετικότητα, η συνεχής αναβάθμιση των υπηρεσιών μας, η επαγγελματική μας αξιοπιστία και η χρήση εξοπλισμού και προγραμμάτων τελευταίας τεχνολογίας, είναι τα στοιχεία που μας διακρίνουν.

Σαν ομάδα πιστεύουμε απόλυτα, στη συνεργασία και τη χημεία ανάμεσα στο φωτογράφο και εσάς για ένα εξαιρετικό τελικό αποτέλεσμα! Είμαστε κοντά σας πριν, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά το μυστήριο του γάμου ή της βάπτισης, καθώς στόχος μας, είναι να απαθανατίσουμε με τον καλύτερο τρόπο μια από τις σημαντικότερες μέρες της ζωής σας και όχι να σας φτιάξουμε ένα ακόμη άλμπουμ φωτογραφιών. Με πολύ πάθος, αγάπη και μεράκι μετατρέπουμε αυτές τις ιδιαίτερες και μοναδικές στιγμές, σε μια ιστορία, γεμάτη φωτογραφικά καρέ.

Μεγάλο μέρος των δραστηριοτήτων μας αποτελεί και η κάλυψη εκδηλώσεων στην πόλη μας. Ορκωμοσίες, εγκαίνια καταστημάτων, χοροί πολιτιστικών συλλόγων, εταιρικές εκδηλώσεις, σεμινάρια, παρουσιάσεις βιβλίων είναι μερικές από τις εκδηλώσεις που αναλαμβάνουμε.